D&D Verhuur

Over ons

Dorscheidt & Dorscheidt

Ooit werd Jo Dorscheidt – fervent recreatief fietser – gevraagd om een wielerwedstrijd in Kerkrade (Eurode Omloop) te organiseren. Belangrijk is dan dat het parcours goed en veilig wordt afgezet. “We hebben dranghekken nodig, regel jij dat?”. Zijn antwoord: “Komt voor elkaar.” We spreken over 1991. Twee jaar later werden de eerste dranghekken gekocht en een aanhanger gemaakt, zodat het vervoer makkelijk ging. In 1991 groeide deze uit de hand gelopen hobby uit tot D&D Verhuur.

In 2013 kwam het bedrijf volledig in handen van zoon Huub, momenteel nog steeds de drijvende kracht. Beide zonen van Huub werken inmiddels ook in het bedrijf, dat nu 30 kilometer dranghekken op de eigen locatie op voorraad heeft. Dit zijn 12.500 dranghekken. Vanuit Eygelshoven-Kerkrade worden door zeven vaste medewerkers en een pool van flexwerkers events, festivals, calamiteiten en nog steeds grote en kleine wielerwedstrijden en de buurtfeesten in de omgeving voorzien van afzettingen. 

Enkele mijlpalen voor D&D Verhuur

Doen we alleen in dranghekken? Nee, inmiddels leveren wij ook bouwhekken met of zonder zeil, evenementhekken, verkeersmaterialen en roadblocks, stage-barriers, polizeigitters, jurywagens met geluid en fotofinish apparatuur. Zo zijn we uitgegroeid van een hobby als wielerorganisator tot een volwaardige leverancier in afzettingen door geheel Europa.